Workshop Fakkeldragers

HERKEN JE DIT?

  • Je bent leiding-gevende en je wilt graag gemotiveerde en capabele vakmensen die vanzelfsprekend bijdragen aan een goed resultaat?
  • Je  bent professional en hebt het gevoel dat je dreigt vast te lopen en dat vernieuwing noodzakelijk is? Maar dat oude reflexen zich blijven herhalen waardoor vernieuwing onvoldoende kans krijgt?

bewegingKansrijke vernieuwing, dat krijgt je vaak alleen niet voor elkaar. ‘Fakkeldragers’ kunnen een grote steun zijn. Fakkeldragers zijn mensen die bereid en in staat zijn samen te willen werken aan een gedeelde uitdaging/toekomst. En daarin voorbeeld willen en durven zijn.

De workshop fakkeldragers is een plek waar mensen én een stem hebben én hun moed kunnen tonen om te luisteren naar elkaar. Waar zelfkennis verbinding maakt met de omgeving waardoor wijsheid groeit en betekenisvolle vernieuwing plaats kan vinden.

WAAR

Binnen de dagelijkse werkomgeving ontmoeten we elkaar. Juist daar zijn fakkeldragers nodig.

Deze workshop duurt maar 1 dag. En zal waarschijnlijk deel uit maken van een breder traject. Maar dat hangt af van wat jullie voor ogen hebben. Het is dan ook belangrijk hierover vooraf met elkaar contact te hebben. Maak een afspraak voor een gratis strategiegesprek.

CONTACT

Terug naar Diensten.