Workshop Fakkeldragers

https://www.marlou-elsen.nl/wp-content/uploads/2017/08/cropped-favicon-logo-marlou.png

Herken je dit?

  • Je bent leidinggevende en je wilt graag gemotiveerde en capabele vakmensen die vanzelfsprekend bijdragen aan een goed resultaat?
  • Je  bent professional en hebt het gevoel dat je dreigt vast te lopen en dat vernieuwing noodzakelijk is? Maar dat oude reflexen zich blijven herhalen waardoor vernieuwing onvoldoende kans krijgt?


Kansrijke vernieuwing, dat krijgt je vaak alleen niet voor elkaar. ‘Fakkeldragers’ kunnen een grote steun zijn. Fakkeldragers zijn mensen die bereid en in staat zijn samen te willen werken aan een gedeelde uitdaging/toekomst. En daarin voorbeeld willen en durven zijn. De workshop fakkeldragers is een plek waar mensen én een stem hebben én hun moed kunnen tonen om te luisteren naar elkaar. Waar zelfkennis verbinding maakt met de omgeving waardoor wijsheid groeit en betekenisvolle vernieuwing plaats kan vinden.

beweging

Doelgroep en Resultaten

Deze workshop is toepasbaar in alle typen organisaties, gemeenschappen en groepen.
We werken met een vooraf gekozen thema waar iedere deelnemer vanuit directe betrokkenheid invloed op kan uitoefenen.

Deze workshop is ontwikkeld met het doel een bijdrage te leveren aan gewenste veranderingen. Het effect is dat je je gaat realiseren dat je invloed hebt en dat je de moed hebt je omgeving op een positieve manier te richten.

Dat is het geniale van fakkeldragers; Zij kunnen mensen ‘meenemen’ om tot resultaten te komen die je als leidinggevende alleen niet kan bereiken, indien nodig over organisatiegrenzen heen.

Analytic Competence Tool

Het inzetten van de Analytic Competence Tool (ACT) kan behulpzaam zijn bij het kiezen van fakkeldragers. Dit instrument brengt in kaart welke natuurlijke en kwetsbare krachten de mensen hebben die zich vrijwillig opgeven als fakkeldrager en op welke gebieden natuurlijk ontwikkelingspotentieel aanwezig is. 

Waar

Binnen de dagelijkse werkomgeving ontmoeten we elkaar. Juist daar zijn fakkeldragers nodig.
Deze workshop duurt maar 1 dag. En zal waarschijnlijk deel uit maken van een breder traject. Maar dat hangt af van wat jullie voor ogen hebben. Het is dan ook belangrijk hierover vooraf met elkaar contact te hebben. Maak een afspraak voor een gratis strategiegesprek.