Workshop de Bedoeling Centraal.

Meer betekenis en zingeving op het werk. Het kan! Dit is de optimistische boodschap van het boek Reinventing Organizations  geschreven door Frederic Laloux.  Hoe brengt u uw eigen authenticiteit terug in uw werk? Hoe eenvoudig kan een organisatie weer zijn? Wat kunt u bereiken door met een gezamenlijk en breed gedragen doel te werken?

Door als verbindend leiders een waardenprofiel te laten maken en dit tijdens een workshop met elkaar te bespreken:

  • krijgt u zicht op die waarden die u belangrijk vindt en wordt u zich met elkaar bewust van dilemma’s;
  • krijgt u een heldere kijk op uw missie en visie;
  • kunt u bewust keuzes maken.

Uitgangspunten zijn:

  • Autonomie: de behoefte uw eigen leven en werk vorm te willen en kunnen geven;
  • Meesterschap: de drang om steeds beter te worden in uw vak dat er toe doet voor uzelf en de gemeenschap;
  • Zingeving: het verlangen om wat u doet in dienst te stellen van anderen, iets groters dan uzelf.

WAARDE Workshop €1.200,00 excl. 21% BTW Waardenprofiel per persoon €67,00 excl. 21% BTW, incl. rapportage Individueel duidingsgesprek €300,00 per gesprek excl. 21% BTW

U heeft een aangeboren capaciteit om uzelf te vernieuwen. Albert Einstein wees hier ooit heel simpel en krachtig op: ‘Je kunt problemen die op een bepaald niveau van denken (bewustzijn) zijn ontstaan niet oplossen op datzelfde niveau van denken’. 

Al naar gelang uw levensomstandigheden kunnen uw waarden- en overtuigingssystemen veranderen. Spiral Dynamics is dan ook geen etiketteersysteem dat mensen in een hokje duwt. Geschiktheid en congruentie zijn de sleutelwoorden. Waarbij het de kunst is om dilemma’s niet te willen oplossen, maar hun zegeningen te tellen. Dilemma’s drijven de spot met uw zekerheden. Ze helpen u om vragen opnieuw te formuleren.

Maak een afspraak voor een gratis telefonisch/skype strategiegesprek.

CONTACT

Bellen kan ook 024 3600456. Laat op de voicemail uw verzoek achter met naam en telefoonnummer. U wordt dan teruggebeld door mij persoonlijk.  Terug naar Diensten.