Diensten

ONTDEK UW MOGELIJKHEDEN EN KIES!

Een aantal voorbeelden van interventiemogelijkheden op een rijtje. Wilt u er meer over lezen dan kunt u doorklikken. Alle interventies zijn bedoeld om u een indruk te geven van mijn mogelijkheden. Niet meer en niet minder. Eén aanpak die overal past bestaat niet.

PERSOONLIJKE COACHING

Herkent u zich in een of meerdere van onderstaande scenario’s

  • U levert (een deel) van uzelf in, omdat er een mismatch lijkt te zijn tussen wat uw werk van u vraagt en wat u kan en wilt bieden;
  • U heeft moeite met het maken van keuzes; er is zoveel te doen;
  • U bent toe aan het zetten van een nieuwe stap;
  • U komt in de knel in deze vermoeiende coronatijd.

Dan kan persoonlijke coaching iets voor u zijn. Een rustplek om van tijd tot tijd te kunnen reflecteren op uw werksituatie op die momenten wanneer u het echt nodig heeft.

U kunt kiezen uit de volgende individuele diensten. Met een intakegesprek inventariseer ik graag de vragen die leven.

ORGANISATIECOACHING

Meesterschap is kiezen. Het is essentieel om het collectieve kompas helder te krijgen, de bedoeling waaraan iedereen zich kan verbinden. Met behulp van zo’n collectief kompas is het mogelijk antwoorden te vinden op de volgende vragen:

  • Hoe werken we autonoom samen?
  • Hoe organiseren we de samenwerking toekomstbestendig?
  • En wat betekent dit concreet voor ieders handelen in de praktijk?

U kunt kiezen uit de volgende diensten. Uiteraard geeft u aan wat u wilt bereiken. Met een intakegesprek inventariseer ik graag de vragen die er leven.

Testimonials

‘Marlou is ronduit knap in het creëren van helderheid in de toepassing van de organisatiestructuur binnen een organisatie. Ze doet dit door betrokkenen te verleiden tot een heel praktische explicitering van het organisatiebeleid, en het benoemen van de plaats van de verschillende personen en beleidsonderwerpen. Vervolgens begeleidt zij professionals in het vertalen van een en ander naar begrippen waarvan definities in hun essentie door gesprekspartners begrepen en gedeeld worden. Tot slot maakt ze een slag met iedereen in het leren hoe binnen grenzen en spelregels een weg te vinden en zich er constructief toe te verhouden. Op een plezierige manier spreekt ze iedereen in de organisatie aan op zijn/haar rol en bijdragen.’
Regio directeur Amsterdam Thuiszorg, ongeveer 700 medewerkers op VMBO/HBO niveau vanuit 35 teams en 600 alphahulpen. (2002-2004) en directeur-bestuurder MOC ’t Kabouterhuis, een gespecialiseerd behandelinstituut voor jonge kinderen (GGZ/Jeugdzorg) academisch niveau, grote medisch specialistische staf, 300 medewerkers, 8 locaties. (2005-2015).

Voor mijn interim-manegment opdrachten in productiebedrijven heeft Marlou meerdere malen teamvorming bijeenkomsten georganiseerd en geleid voor MT’s. Dit kan zij als geen ander. Zeer professioneel werden deze processen voorbereid, georganiseerd en geleid met top resultaat. Ik kan haar zonder meer aanbevelen ook voor complexe situaties. 
Niek Wijnands, lid RvA/RvC, interimcoach

KENNISMAKEN

Tijdens een gratis telefonisch/skype strategiegesprek onderzoeken we met elkaar wat u nodig heeft en of ik u iets kan bieden dat écht werkt.

NEEM CONTACT OP

Vraag mijn e-boek aan ‘Van keuzestress naar keuzekunst’. Dat staat vol staat met inspirerende informatie. Klik op de knop ‘Ja, ik meld mij aan‘ op de homepage.