Diensten

ONTDEK JOUW MOGELIJKHEDEN EN KIES!

Een aantal voorbeelden van interventiemogelijkheden op een rijtje. Wil je er meer over lezen dan kun je doorklikken. Alle interventies zijn bedoeld om je een indruk te geven van mogelijkheden. Niet meer en niet minder. Eén aanpak die overal past bestaat niet.

PERSOONLIJKE COACHING

Herkent je je in een of meerdere van onderstaande scenario’s

  • Je levert (een deel) van jezelf in, omdat er een mismatch lijkt te zijn tussen wat je werk van je vraagt en wat je kan en wil bieden;
  • Je hebt moeite met het maken van keuzes; er is zoveel te doen;
  • je bent toe aan het zetten van een nieuwe stap;
  • Je zit vast.

Dan kan persoonlijke coaching iets voor je zijn. Een rustplek om van tijd tot tijd te kunnen reflecteren op je (werk)situatie.

Je kunt kiezen uit de volgende individuele diensten. Met een online strategiegesprek inventariseer ik graag de vragen die leven.

ORGANISATIECOACHING

Meesterschap is kiezen. Het is essentieel om het collectieve kompas helder te krijgen, de bedoeling waaraan iedereen zich kan verbinden. Met behulp van zo’n collectief kompas is het mogelijk antwoorden te vinden op de volgende vragen:

  • Hoe werken we autonoom samen?
  • Hoe organiseren we de samenwerking toekomstbestendig?
  • En wat betekent dit concreet voor ieders handelen in de praktijk?

Jullie kunnen kiezen uit de volgende diensten. Uiteraard geven jullie aan wat jullie willen bereiken. Met een kennismakingsgesprek inventariseer ik graag de vragen die er leven.

Testimonials

Voor mijn interim-manegment opdrachten in productiebedrijven heeft Marlou meerdere malen teamvorming bijeenkomsten georganiseerd en geleid voor MT’s. Dit kan zij als geen ander. Zeer professioneel werden deze processen voorbereid, georganiseerd en geleid met top resultaat. Ik kan haar zonder meer aanbevelen ook voor complexe situaties.
Niek Wijnands, lid RvA/RvC, interimcoach

 

NEEM CONTACT OP

 

 

Vraag mijn e-boek aan ‘Van keuzestress naar keuzekunst’. Dat staat vol staat met inspirerende informatie. Klik op de knop ‘Ja, ik meld mij aan‘ op de homepage.