Uniek Waardenprofiel

Met een betrouwbaar waardenprofiel kun je de volgende resultaten bereiken:

  • Je krijgt zicht op die waarden die jij belangrijk vindt en word je bewust van dilemma’s;
  • Je verruimt je beslisruimte;
  • Je kunt bewust keuzes maken en verantwoordelijkheid nemen.

Aan de hand van een online vragenlijst wordt je waardenprofiel bepaald in relatie tot je huidige werk/levensomstandigheden. Bij de uitslag krijg je een uitleg op papier, die maakt dat je het profiel goed kunt lezen en begrijpen. Het is een betrouwbaar profiel, die z’n kwaliteit bewezen heeft, en die jouw unieke combinatie van 6 waardensystemen meet en zichtbaar maakt.  Dit ‘pakketje’ geeft je voor een overzichtelijk bedrag een prima basisinzicht in jouw waarden- en overtuigingssysteem. 

Op het internet zijn gratis testen beschikbaar. Wat ik er zie is mager van kwaliteit, zonder goede uitleg en al helemaal niet over hoe de waardensystemen elkaar onderling beïnvloeden. Soms krijg je alleen je eerste waardensysteem te zien en moet je alsnog betalen als je meer wilt zien. Kijk maar goed rond voordat je een keuze voor ValueMatch en voor mij maakt. 

Meer lezen over een ValueMatch waardenprofiel.

ONTDEK MEER MOGELIJKHEDEN

Persoonlijk Terugkoppelingsgesprek
Natuurlijk heb je zelf ongeveer wel een idee van de betekenis van  jouw waardenprofiel. Je kunt de waardensystemen en de bruikbaarheid van de uitslag met een coachgesprek aanzienlijk verdiepen door de samenhang en de logica ervan te doorzien en praktisch te benutten. Als je daar veel dieper op in wilt gaan en gefaciliteerd wilt worden om de verkregen inzichten te implementeren in de praktijk, dan zijn uiteraard meerdere coachgesprekken mogelijk.
Relatiegesprek

Het is mogelijk om een duogesprek te hebben als je samen met een relatie naar beider profielen wilt kijken en hoe deze op elkaar inwerken. Zo’n relatiegesprek duurt 3 uur.

Workshop Bedoeling Centraal

Door als richtinggevende leiders een waardenprofiel te laten maken en dit tijdens een workshop met elkaar te bespreken:

  • krijgen jullie met elkaar zicht op die waarden die ieder belangrijk vindt en worden jullie je met elkaar bewust van dilemma’s;
  • krijgen jullie met elkaar een heldere kijk op de richting die jullie met elkaar op zijn gegaan en willen blijven gaan naar de toekomst toe;
  • zijn vervolgens bewuster keuzes te maken.
Meer lezen over de Workshop de Bedoeling Centraal

CONTACT