Stiltewandeling met paarden

Heeft u zin in een rustmoment? Bent u het natuurlijke ritme in uw leven (even) kwijt en wilt u dit (her)vinden?

Dan is deze wandeling iets voor u!

De IJslandse paarden All en Donner lopen mee evenals de draver Clop, shet Hunter en hond Izy. De paarden leven het hele jaar buiten en stemmen zich af op de seizoenen.

Ervaring met paarden is niet nodig. Wij zorgen voor uw veiligheid. Zelfs als u bang bent voor paarden dan biedt deze wandeling u de gelegenheid te ontdekken hoe bijzonder het contact met deze dieren kan zijn.

WAAROM EEN STILTEWANDELING? Wij leven in een turbulente tijd. Alles lijkt sneller, groter en beter te moeten. Alsof het alleen nog maar lente en zomer mag zijn. Lente en zomer staan voor groei en expansie. Na het oogsten, dat feestelijk gevierd dient te worden, komt het loslaten in de herfst, en het naar binnen keren in de winter. Om zo zorg te kunnen dragen voor het prille leven in de kiem zodat nieuw leven zich gezond kan vormen in de lente.

RESULTATEN

  • Het ritme van de seizoenen (be)leven in contact met de natuur, de dieren en elkaar.
  • De genade van stilte ervaren.
  • Een mooie gelegenheid om kennis met ons te maken.

Heeft u een huisdier en heeft u over uw huisdier en/of over het contact tussen u en uw huisdier een vraag? Stel uw vraag ter plekke. Wij kijken dan met elkaar hoe we het beste uw vraag kunnen honoreren.

WIE?

Mijn paard All en ik.     Bianca Cuppen en haar paarden Donner, Clop, Hunter en hond Izy.

WAT EN WANNEER?

We hebben in ieder seizoen een wandeling.

Winter: 10 februari,  Lente: 12 mei,  Zomer en Herfst bepalen we later in het jaar.

We starten met koffie/thee in de wei en een introductie en oefening passend bij het betreffende seizoen. We laten ons inspireren door het boek van Jaap Voigt: Leven & werken in het ritme van de seizoenen. Dan gaan we lopen (ongeveer 1 uur en 15 minuten) door de prachtige natuur van Berg en Dal. We lopen in stilte. Onze paarden en hond Izy lopen mee. Veiligheid staat voorop. Ervaring met paarden is niet nodig.

Tijd: 10.15 tot 12.15 uur. Plaats: Berg en Dal

WAARDE €25,00. Het is eveneens mogelijk deze wandeling te organiseren op een doordeweekse dag voor een groep of team eventueel als onderdeel van een teambegeleiding. Dan gelden er andere prijzen.

Bent u geïnteresseerd, meld u aan:

[otw_shortcode_button href=”mailto:info@marlou-elsen.nl?subject=STILTEWANDELING” size=”medium” icon_type=”general foundicon-mail” icon_position=”left” shape=”radius” color_class=”otw-orange”]MELD U AAN[/otw_shortcode_button]

Vraag mijn e-boek aan ‘Van keuzestress naar keuzekunst’ dat vol staat met inspirerende informatie. Ook krijgt u dan iedere derde dinsdag van de maand een artikel in uw mailbox en blijft u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Klik op de knop ‘Ja, ik meld mij aan‘ in het inschrijfvak op de homepage.

Terug naar de pagina Diensten.